Η ‘Proud Farm Ομάδα Παραγωγών’ απέσπασε πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό Venture Impact Award του οργανισμού The Hellenic Initiative, το 2020.

 

Η εταιρεία ‘Proud Farm – Ομάδα Παραγωγών’ από την Κοζάνη της Δυτικής Μακεδονίας τιμήθηκε με το βραβείο της υψηλότερης κατηγορίας στο διαγωνισμό Venture Impact Award που διοργάνωσε το 2020 ο παγκόσμιος, μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός οργανισμός The Hellenic Initiative (THI).

Ο διαγωνισμός Venture Impact Award παρέχει βοήθεια και στήριξη στις πιο έξυπνες και ταλαντούχες ομάδες της Ελλάδας, προκειμένου να δημιουργήσουν εγχειρήματα και έργα που είναι επεκτάσιμα και βιώσιμα.  Δημιουργήθηκε και χρηματοδοτείται από το ίδρυμα «The Helidoni Foundation and The Charles C. Condes Trust».  Αποτελεί ένα από τα προγράμματα του οργανισμού The Hellenic Initiative (THI), ο οποίος μέσα απο τη γεναιοδωρία των ελλήνων της διασποράς και της φιλελληνικής κοινότητας προσπαθεί για την ανάπτυξη βιώσιμων οικονομικών και επιχειρηματικών προγραμμάτων βελτίωσης, προκειμένου να ενδυναμώσει τους ανθρώπους της Ελλάδας προς την μακροπρόθεσμη ευημερία.

Στον διαγωνισμό Venture Impact Awards 2020 συμμετείχαν 133 δυναμικά εξελισσόμενες, καινοτόμες,  νεοφυείς ελληνικές επιχειρησεις και  βραβεύτηκαν 14.    Τρεις από αυτές βραβεύτηκαν στην υψηλότερη κατηγορία όπου το έπαθλο ήταν 30.000 $.

Η εταιρεία Proud Farm Ομάδα Παραγωγών επικεντρώνεται στη στήριξη νέων που επιθυμούν να εισέλθουν στον κλάδο της γαλακτοκομίας αιγοπροβάτων, ενώ παράλληλα παρέχει μεγάλη ποικιλία εκπαίδευσης και υπηρεσιών στους υφιστάμενους γαλακτοπαραγωγούς αιγοπροβάτων της Δυτικής Μακεδονίας.

Για περισσότερα:

για τον Οργανισμό: https://thehellenicinitiative.org/

για τον διαγωνισμό: https://ventureimpactaward.com/

για τον διαγωνισμό του 2020: https://ventureimpactaward.com/2020awards/     και :  https://www.youtube.com/watch?v=JLNKqVbKR7U

για την εταιρεία: https://www.facebook.com/p/Proud-Farm-Group-of-Farmers-100028942106162/