Προϊόν της επιχείρησης ‘Moschos Farm’ απέσπασε ΧΡΥΣΟ βραβείο στα #Specialist Awards 2023 Gourmet Exhibition.

 

To προϊόν  “Βιολογικό Παραδοσιακό Πρόβειο Γιαούρτι” της επιχείρησης ‘Moschos Farm’ από την Καστοριά, απέσπασε ΧΡΥΣΟ βραβείο, στην κατηγορία ‘Βιολογικό Προϊόν’ στα #Specialist Awards 2023 Gourmet Exhibition, τον διαγωνισμό ποιότητας των ελληνικών τυποποιημένων προϊόντων, που διεξάγεται στην Ελλάδα.

Για περισσότερα:

https://www.facebook.com/people/Moschos-Farm/100035350761654/

https://www.facebook.com/photo?fbid=907547943766889&set=pcb.907548067100210

Νικητές ανά βραβείο 2023 – Specialist Awards Gourmet Exhibition