Τρισδιάστατη εκτύπωση ρούχων στον τόπο διαμονής

Πεδίο Τάσης : Ένδυση

 

Το 2040, θα είναι δυνατό να στέλνουν οι πελάτες τις διαστάσεις τους στο ξενοδοχείο της διαμονής τους, ώστε να εκτυπωθούν βαριά ή ογκώδη ρούχα (π.χ. αδιάβροχα, μπουφάν ή παπούτσια) για να τους περιμένουν κατά την άφιξή τους, με στόχο να μειωθεί ο όγκος των αποσκευών που θα έχει ο ταξιδιώτης. Το χαμηλό κόστος των ενδυμάτων με εκτύπωση 3-D σημαίνει ότι οι ταξιδιώτες θα μπορούν επιπλέον να αφήσουν πίσω τα ρούχα για τοπική ανακύκλωση.

Αυτή είναι μία πιθανή εξέλιξη και τάση του τουρισμού για το 2040, που θα επηρεάσει τα διεθνή ταξίδια και την εμπειρία των ταξιδιωτών τα επόμενα 20 χρόνια, σύμφωνα με τον διεθνούς φήμης futurist Ray Hammond, στην έκθεση της Allianz Partners, που του ανατέθηκε για να βοηθήσει στην προετοιμασία για τις ταξιδιωτικές ανάγκες των πελατών της στο μέλλον.

 


Βαθμολογήστε την Τάση


Παρόμοιες Τάσεις στο Πεδίο : Ένδυση

Test Trends

 

 

Συσκευασίες Έτοιμων Γευμάτων Φτιαγμένες από Λαχανικά

 

Η εταιρεία Anina με έδρα το Ισραήλ παρασκευάζει έτοιμα γεύματα τα οποία συσκευάζει σε ειδικά δοχεία φτιαγμένα από λαχανικά. Συγκεκριμένα, η εταιρεία μετατρέπει σε δοχεία τα λαχανικά που δεν είναι αρκετά «όμορφα» για να διατεθούν προς πώληση, π.χ. γλυκοπατάτες και κολοκυθάκια. Η διεργασία που ακολουθ …